top of page
Sök
  • Sarah Jaxell

Alla kan vara med!

Efter många år av att ha lett löpgrupper så är jag helt bombsäkert, och du kan lita på när jag säger, att alla kan vara med och springa tillsammans i grupp. Intervallträning lämpar sig väl att träna tillsammans med andra, och eftersom vi springer på samma sträcka och under samma bestämda intervalltid så är vi alltid samlade. Om intervalltiden är längre - kanske 3 minuter så brukar vi springa ett håll halva tiden, vända och springa tillbaka. Det gör att vi alltid återsamlas i tid för vila. Det blir lätt för mig att hålla samman gruppen och det blir lätt för er deltagare att peppa varandra och dras med av gruppens energi!



Jag får ibland höra att man vill komma igång innan man kan vara med och springa. Lite med rädslan att man ska sinka alla andra i tron att man är "långsam". Tänk istället att när du väl sätter din fot i gruppen och börjar springa första passet så är DU igång! Det är individuell träning i grupp. Det innebär att alla kan befinna sig på olika nivå och ha olika målsättning med sin träning men vi kan dra nytta av engagemanget i gruppen. Här får du möjlighet att ta i lite till, testa dina gränser och framförallt ha roligt tillsammans med andra! Fundera inte så mycket mer - ta chansen till att ta löpningen vidare under hösten.


När: Söndagar kl 18 med start 20 september och totalt 8 veckor.

Var: Västra hamnen, Malmö. Mötesplats i korsningen Västra Varvsgatan/Lilla Varvsgatan vid ingången till Varvsparken (under portalerna).

Pris: 800 kr swishbetalning.

Anmälan: Maila till sarah.jaxell@gmail.com.

91 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Runt 180ish

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page